Vastuullisuus on osa arkeamme

Vastuullisuuteen kuuluu yhteiskunnan, henkilöstön ja ympäristön huomioiminen sekä taloudellinen toiminta. Vastuullisuus on sitä, että haluaa toimia vastuullisesti ja tehdä enemmän kuin lait ja määräykset edellyttävät. Vastuullisuus on asenne, vastuullisuus on tapa toimia. Vastuullisuudessa on kyse valinnoista sekä pienistä, konkreettisista teoista arjen keskellä.

Vastuullisuuden lisäksi muita tärkeitä arvojamme ovat tuloksellinen yhteistyö, uudistuskykyinen toiminta ja kaikkein tärkeimpänä tietysti hyvinvoiva asiakas.

Vahva ja vastuullinen paikallinen toimija

Bothnia apteekki on toiminut yli 100 vuotta. Olemme vahvasti mukana pietarsaarelaisten elämässä ja haluamme tukea ja kannustaa kansalaisia terveempään elämään ja hyvään oloon.

Haluamme myös kannustaa pieniin, hyviin tekoihin. Otamme vastaan asiakkaiden lääkejätteitä ja meillä on sopimus niiden toimittamisesta ongelmajätelaitokselle. Omat jätteemme kierrätämme ja lajittelemme: pahvilaatikoita ja muuta sopivaa materiaalia lahjoitamme paikalliselle päiväkodille askartelumateriaaliksi.

Osallistumme rahallisin lahjoituksin hyväntekeväisyyteen. Huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista ja ammatillisen osaamisen kehittämisestä.

Tavoitettavuus on vastuullisuutta

Huolehdimme siitä, että asiointi apteekissa on sujuvaa ja haluamme palvella asiakkaitamme lähellä ja kaukana, jokaista yksilöllisesti. Olemme auki joka päivä, myös juhlapyhinä. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Pännäisten sivuapteekissa toimii myös Postin palvelupiste, jotta alueen asukkailla on käytössään postituspalvelut.

Verkkoapteekkimme perheapteekit.fi toimittaa apteekkituotteet sinne, missä asiakkaamme ovat. Ostoksia voi tehdä rauhassa kotona ja selailla tuotteita. Nettisivuillamme on käytössä chat-palvelu, joka helpottaa verkkoasiointia huomattavasti. Asiakkaan on helppo kysyä lääkehoitoon tai tuotteisiin liittyviä kysymyksiä farmaseutilta, joka vastaa mahdollisimman nopeasti.

Apteekkimme on ollut edelläkävijänä apteekkien luotettavan ja turvallisen verkkopalvelun kehittämisessä. Itsehoitolääkkeet olivat verkon kautta tilattavissa jo vuonna 2008, reseptilääkkeiden verkkokauppa mahdollistui e-Reseptin myötä.

Sertifioitua laatua

Laatusertifikaatit 9001:2008 ja 14001:2004 on osoitus tavastamme toimia ja parantaa toimintaamme jatkuvasti.

Bothnia apteekin ympäristöpolitiikka

Bothnia apteekin ympäristöpolitiikan tavoitteena on sitoutuminen ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen, ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen sekä lainsäädännön ja muiden määräysten noudattamiseen. Sitoudumme hoitamaan ympäristöasioita ympäristösuunnitelmamme kautta.