Monipuolisesti palveleva apteekki

Perheapteekit.fi

Uudistettu verkkoapteekkimme palveluksessasi! Tutustu rauhassa laajaan valikoimaamme, tilaa ja valitse sinulle sopivin toimitustapa. Voit tilata myös reseptilääkkeet verkkoapteekistamme – nopea, kätevä ja aina turvallinen tapa asioida apteekissa. Tervetuloa ostoksille: perheapteekit.fi

Kotiinkuljetus

Jos et itse pääse apteekkiin, voit myös tilata meiltä kotiinkuljetuksen. Kysy lisää numerosta 06-7888090.

Annosrullakotelo

Oma-annospalvelu

Onko sinulla useita säännöllisiä lääkityksiä? Oma-annospalvelu on helppo, turvallinen ja taloudellinen annosjakelupalvelu, jonka avulla oikeat lääkkeet tulee otettua oikeaan aikaan. Lääkkeesi on pakattu selkeästi merkittyihin annospusseihin, jotka toimitetaan sinulle yleensä kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Ennen palvelun aloittamista lääkehoitosi tarkistetaan apteekissa yhteisvaikutusten ja päällekkäisten lääkkeiden varalta, myös annostukset ja ottoajankohdat tarkistetaan. Lääkityksen arvioinnin ja päätöksen annosjakeluun siirtymisestä tekee lääkäri yhteistyössä annosjakelufarmaseuttimme kanssa. Lue lisää oma-annos.fi tai kysy meiltä lisää!

Lääkityksen tarkistus ja arviointi

Onko sinulla pitkä lääkelista? Askarruttaako lääkkeiden yhteensopivuus, ottoajankohta tai mahdolliset haittavaikutukset? Lääkityksen tarkistus on maksullinen palvelu, jossa erityispätevyyden omaava proviisori tarkistaa reseptilääkkeiden, itsehoitolääkkeiden, ravintolisien, vitamiinien ja luontaistuotteiden yhteensopivuudet ja mahdolliset päällekkäisyydet. Lääkehoidon arviointi ja laajempi tarkistus, johon liittyy terveysmittausarvot. Lääkehoidon kokonaisarvointi on laajin palvelu, joka perustuu laboratoriotulosten arviointiin ja yhteistyöhön lääkärin, hoitajan ja apteekin välillä. Kysythän lisää apteekista!

Remomedi – apteekki puhelimessasi

Apteekkisovellus Remomedi on kuin apteekki, joka kulkee mukanasi. Lataa puhelimeesi, tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla ja rekisteröidy palveluun. Voit soittaa farmaseutille joko ääni- tai videopuhelun. Saat aivan samanlaista palvelua kuin apteekissa: myös reseptilääkkeet ja farmaseutin neuvot sisältyvät tähän palveluun. Ostokset voi maksaa sovelluksessa ja noutaa valmiiksi pakattuina apteekista tai tilata ne suoraan kotiisi. Kokeile ja lataa sovelluskaupastasi.

Hävitämme lääkejätteet puolestasi – tuo ne apteekkiin!

Vanhentuneet tai käyttämättä jääneet lääkkeet voit tuoda meille hävitettäväksi. Noudata näitä ohjeita:

  • Poista potilastietoja sisältävät tarrat. Poista tabletit alkuperäispakkauksistaan. Läpipainopakkauksista ei tarvitse lääkkeitä poistaa. Nestemäiset lääkkeet palautetaan alkuperäispakkauksissaan.
  • Vie tyhjät lasipurkit lasinkeräykseen ja muovipurkit jäteastiaan.
  • Tuo lääkkeet apteekkiin läpinäkyvässä, tiiviissä muovipussissa.
  • Jodia sisältävät lääkkeet palautetaan erillisessä läpinäkyvässä muovipussissa alkuperäispakkauksissaan. Jodipitoisia valmisteita ovat mm. Jodix-, Betadine- ja Iodosorb-valmisteet.
  • Elohopeaa sisältävät kuumemittarit erillään lääkejätteistä. Rikkoutuneet mittarit suljetaan esim. tiiviiseen lasipurkkiin.
  • Ruiskut ja neulat erillään lääkejätteistä. Pakkaa ne läpäisemättömään pakkaukseen, esim. tyhjään pulloon tai purkkiin.

Tukea ja tietoa terveydestä

Bothnia apteekissa sinua palvelee aina ammattitaitoinen farmaseutti, joka osaa neuvoa oikeiden tuotteiden valinnassa ja ohjaa tarpeen tullen lääkäriin. On kuitenkin tilanteita, jolloin terveys voi mietityttää ja tietoa tulee etsittyä esimerkiksi netistä. Kannattaa olla tarkkana, että etsii tietoa oikeista paikoista. Kokosimme tähän muutamia palveluita, joista löydät luotettavaa terveystietoa.

Terveyskirjasto

Artikkeleita ja tietoa sairauksista, niiden syistä, seurauksista ja hoidosta. Kattava kokoelma luotettavaa, riippumatonta ja ajantasaista tietoa. Kuin suuri lääkärikirja verkossa. Lue lisää: www.terveyskirjasto.fi

Omaolo

Sivusta, jossa voit tehdä esimerkiksi oirearvioita yleisimmistä sairauksista kuten alaselkäkivusta, hengitystietulehduksesta, korvakivusta tai närästyksestä. Oirearvioista löytyy myös ajankohtainen koronavirustauti. Tutustu: omaolo.fi

Terveyskylä

Värikäs ja mielenkiintoinen erikoissairaanhoidon verkkopalvelu, joka on asiantuntijoiden ja potilaiden yhdessä kehittämä. Soveltuu etenkin elämänlaadun, oireiden ja elintapojen seuraamiseen sekä pitkäaikaisen sairauden kanssa elämiseen. Tarjolla laajasti tietoa, tukea ja työkaluja. Mukana myös koronabotti. Tutustu: terveyskylä.fi

Klinik

Terveysalan verkkopalvelu, joka auttaa löytämään avun sairauksiin tai vaivoihin nopeasti ja läheltä. Palvelu auttaa tunnistamaan vaivoja ja listaa sijaintisi perusteella lähimmät vaivaasi liittyvät terveysasiantuntijat. Tutustu: www.klinik.fi

Annosrullakotelo
https://www.bothnia-apteekki.fi/wp-content/uploads/2020/06/Mynewsdesk-1.mp4
Apteekin henkilökuntaan apteekin hyllyjen vieressä
Terveyskylä.fi / Klinik logo