Tutustu Bothnia apteekin palveluihin

Perheapteekit.fi-verkkoapteekki

Verkkoapteekissa voit asioida 24 tuntia vuorokaudessa, silloin kun sinulle sopii! Voit tilata e-reseptillä määrättyjä lääkkeitä, apteekkituotteita, apteekkikosmetiikkaa ja itsehoitolääkkeitä sekä itsellesi että perheellesi. Tilauksesi toimitetaan haluamallasi tavalla postin tai matkahuollon kautta valitsemaasi toimipisteeseen. Voit myös saada tilauksesi suoraan kotiovelle tai voit noutaa sen Bothnia apteekista. Verkkoapteekki löytyy osoitteesta www.perheapteekit.fi.

Etälääkäripalvelu Pännäisten sivuapteekissa – UUTTA!

Pännäisten apteekissa tarjoamme etälääkäripalvelua videokuvan kautta. Palvelun tarjoaa Pihlajalinna. Etälääkärin avulla voi saada apua mm. lievin hengitystieoireisiin, lyhytaikaisiin selkävaivoihin, allergiaoireisiin, ihottumiin ja virtsatieinfketioihin. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Hävitämme lääkejätteet puolestasi

Voit tuoda vanhentuneet lääkkeesi apteekkiin hävitettäväksi.

Toimi näin:

Apteekki ottaa vastaan ainoastaan lääkejätteitä sekä elohopeaa sisältäviä kuumemittareita, ruiskuja ja neuloja. Apteekkiin ei voi tuoda kemikaaleja, hiuslakkapulloja, paristoja, paristokäyttöisiä kuumemittareita tai muita sähkölaitteita.

Lääkelistat ja -kortit kuntoon!

Koska viimeksi päivitit lääkekorttisi? Monilla on useita lääkkeitä, joiden yhteisvaikutukset kannattaa tarkistuttaa säännöllisesti. Autamme mielellämme lääkekortin päivityksessä, tule käymään!

Unohtuuko lääkkeenotto? Kokeile lääkemuistuttajaa

Lääkkeen tahaton unohtaminen on yleistä: jopa 50 % lääkkeiden käyttäjistä ei noudata lääkkeidenotto-ohjeita (Maailman terveysjärjestö WHO:n tutkimus). Yksilöllinen tuki ja helppokäyttöiset työkalut auttaisivat asiaa monessa tapauksessa.

Muistutuspalvelu

Muistutuspalvelu auttaa muun muassa ikäihmisiä ja monilääkittyjä potilaita muistamaan paremmin lääkkeen ottamisen. Saat apteekista laitteen, johon ohjelmoidaan henkilökohtaisen lääkityksesi tiedot. Laite muistuttaa lääkkeenotosta ja kerää samalla tietoa lääkkeiden käytöstä. Samalla saat aina lääkekortin, johon on kirjattu kaikki lääkkeesi ja niiden ottoajat.

Asiantunteva ja henkilökohtainen

Haluamme varmistaa, että lääkkeittesi käyttö on turvallista ja tehokasta. Henkilökuntamme kanssa voit keskustella sinulle sopivista lääkevaihtoehdoista ja saat neuvot parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Hyvinvointisi on meille tärkeää. Laadun ja osaamisen vahvistuksena Bothnia apteekille myönnettiin syksyllä 2008 ISO 9001: 2008 laatusertifikaatti jota ylläpidetään ja arvioidaan vuosittain.

Kanta-asiakkuus

Perinteisten apteekkien reseptilääkepalveluiden lisäksi voit liittyä Bothnian Plus- asiakkaaksi, jolloin saat merkittäviä lisäetuja käyttöösi. Etuihin kuuluu mm. lääkkeiden kotiinkuljetus kanta-asiakas hintaan, lääkkeiden suoraveloitus, maksuton reseptien uusiminen ja lääkekorvauksien seuranta. Bothnian Plus- asiakkaaksi liityt vaivatta ja maksutta täyttämällä tämän lomakkeen. Täytettyäsi sen, voit lähettää sen meille postitse, sähköpostitse tai toimittaa itse Bothnia apteekkiin.

Tupakoinnin lopettaminen

Haluamme huolehtia sinun hyvinvoinnistasi ja kannustamme lopettamaan tupakoinnin Bothnia apteekin omalla tupakoinninlopetus –palvelulla. Oletko seurannut kuinka paljon päivästäsi kuluu savuke sormissa? Tiedämme, että suurin kynnys lopulliseen savukkeen sammuttamiseen on pelko lopettamisen hankaluudesta ja vieroitusoireista sekä oman riippuvuuden aliarvioiminen. Anna meidän auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi, kysy rohkeasti lisää tarjoamastamme henkilökohtaisesta avusta liikkeestämme, puhelimitse tai ottamalla sähköpostilla yhteyttä meihin. Yhteydenottoasi odottaa tupakoinninvieroitusoireisiin perehtynyt farmaseutti. Oikea aika lopettaa on nyt.

Terveyspalvelut Pietarsaaren alueella

Bothnia apteekissa haluamme huolehtia terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Ohjaamme mielellämme sinut oikeaan suuntaan kun etsit lääkäri- ja terveydenhuoltoalojen palveluita, lähinnä sinua. Sosiaali- ja terveysviraston Pietarsaari -sivustolta löydät kattavasti alueen terveydenhuoltopalveluiden yhteystiedot, sijainnit ja aukioloajat. Mikäli et löydä sinulle sopivaa vastaanottoa, voit myös tarpeen tullen ottaa yhteyttä meihin. Bothnia apteekista saat tarvitsemasi avun.