Kanta-asiakkuus

Kanta-asiakkaana saat aina vähän ekstraa

Liity kanta-asiakkaaksi! Apteekissa asioiminen sujuu entistä joustavammin ja pystyt paremmin hallitsemaan reseptisi ja lääkityksesi. Saat myös kanta-asiakasetuja.

  • ilmainen reseptin uusiminen
  • edullisempi kotiinkuljetus
  • ostoetu itsehoitotuotteista

Tervetuloa kanta-asiakkaaksi Olo-apteekki Bothniaan ja Bennäsiin!

Liittyminen on maksutonta ja saat kaikki hyödyt heti! KELA-korttisi toimii kanta-asiakaskorttina. Saat etuja apteekkituotteista ja -palveluista sekä reseptien uusinnan maksutta. Lisäksi tarkistamme kokonaislääkityksesi reseptiasioinnin yhteydessä.

Täytä lomake ja paina LÄHETÄ-nappia. Voit liittyä myös apteekissa!


Kanta-asiakassopimus


*) Apteekkijärjestelmässä asiakkaan tunnistamiseen käytetään henkilötunnusta, koska käsittelemme myös reseptiasioita. Henkilötunnus takaa, että samannimisten henkilöiden tiedot eivät voi sekaantua keskenään.

Sopimus asiakasrekisterin ylläpidosta ja kanta-asiakassopimusehdot: Kanta-asiakkaana hyväksyn, että yllä mainittu apteekki pitää sopimuksessa ilmoittamistani tiedoista, sekä lääkeostoistani rekisteriä. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Apteekki voi käyttää antamiani tietoja ainoastaan minulle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen, markkinointiin sekä lääkitykseni seurantaan. Allekirjoittamalla tämän sopimuksen annan apteekille oikeuden hakea ajantasaiset KELA-korvaustietoni KELAn sähköisen kyselypalvelun kautta aina reseptilääkkeitäni noudettaessa. Apteekki säilyttää lääkitystäni koskevia tietoja sekä perustietojani toistaiseksi. Sopimus päättyy, mikäli ilmoitan lopettavani kanta-asiakkuuden, ja tietojani voidaan poistaa. Tiedot voidaan myös poistaa, jos asiakas ei ole asioinut apteekissa kahteen vuoteen. Kanta-asiakkuus on ilmaista eikä velvoita asiakasta mihinkään. Pidätämme oikeuden muutoksiin