Apteekin henkilökuntaa hyllyjen edessä

Bothnia apteekki – terveyttä edistävää palvelua!

Ammattitaidolla ja ystävällisyydellä on suuri rooli apteekkimme palvelussa. Olemme lääkkeiden ja itsehoitotuotteiden luotettavia asiantuntijoita.

Yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuemme sinua matkallasi kohti terveempää tulevaisuutta: neuvomme sopivien tuotteiden valinnassa, lääkkeiden annostelussa ja mahdollisten apuvälineiden käytössä ja pidämme huolta lääkitysturvallisuudesta. Myös jatkuva kouluttautuminen ja uuden tiedon seuraaminen on osa työtämme. Hyvinvointisi on meille tärkeä asia!

 

”Yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tuemme sinua matkallasi kohti terveempää tulevaisuutta.”

 

 

Helena Leikkonen

Apteekkimme arvot, joiden toivomme välittyvän myös asiakkaillemme:

Hyvä henki

Arvostamme toisiamme ja omaa työtämme. Olemme avoimia ja rehellisiä toisillemme. Arvostus, yhdessä tekeminen, elämänmyönteisyys, tasapuolisuus ja yhteisesti sovitut toimintatavat säilyttävät apteekkimme hyvän hengen.

Hyvinvoiva asiakas

Pidämme asiakkaistamme. Olemme heitä varten. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla vuorovaikutteisesti. Palvelumme on asiakaslähtöistä ja meillä on riittävästi aikaa asiakkaillemme.

Uudistuskykyinen toiminta

Seuraamme alan kehitystä ja tartumme uusiin haasteisiin innokkaasti ja avoimesti.

Yhteistyöllä tulosta

Yhteistyöllä, uudistuskykyisellä otteella ja asiakkaiden hyvinvoinnista huolehtimalla luomme toiminnallemme vahvaa ja kehittyvää tulevaisuutta.